کوکو سیب زمینی
سیب زمینی ها را آبکش کنید و سرد کنید و پوست بگیرید. و با این کار، حالا دوست دارم سیب زمینی های تازه را برش بزنم و در روغن سرخ کنم و با نمک مزه دار کنم تا سیب زمینی سرخ شده خانگی درست کنم، درست مثل درست کردن مادرم. اگر می خواهید آن را تغییر دهید، می توانید پوره سیب زمینی خود را نیز در سوپ ها و خورش ها قرار دهید. از آنجایی که آنها از قبل پخته شده اند، باید به خاطر داشته باشید که اجازه ندهید بیش از حد پخته شوند و در سوپ از بین بروند. در واقع، این روش ترجیحی برای انجماد سیب زمینی نسبت به سیب زمینی های نپخته است.
غذای ساده با سیب زمینی بدون فر
با این حال، باید به زمان بندی توجه کنید تا برش های گوشت گاو از علامت ایمنی 2 ساعت تجاوز نکند. اگرچه قبلاً گفتم که فریز کردن گوشت گاو را تا 4 ماه نگه میدارد، اما اگر در دمای ثابت 0⁰F منجمد نگه داشته شود، گوشت گاو برای مدت نامحدودی در یخچال ماندگاری دارد. نان گوشت گاو را می توان قبل از بسته بندی و نگهداری در یخچال از قبل منجمد کرد. پیش انجماد کیفیت انجماد را بهبود می بخشد و آب شدن را تسهیل می کند.
غذای خوشمزه با سیب زمینی
در تابه را روغن اسپری کنید و کتلت سیب زمینی را با فاصله قرار دهید. برس روی کتلت را با کره بمالید و با دمای 220 درجه سانتیگراد یا 428 درجه فارنهایت در فر از قبل گرم شده حدود 30 دقیقه بپزید. قبل از اینکه کتلت های گوشت گاو را در یخچال بگذارید، باید از داغ نبودن آن ها مطمئن شوید. اگر به تازگی یک بسته گوشت گاو تازه درست کرده اید، بگذارید در دمای اتاق بماند تا کاملا خنک شوند.
وقتی ظرف را در فریزر گذاشتید بلافاصله بعد از 1 ساعت تکه ها را مخلوط کرده و دوباره در یخچال نگهداری کنید. به این ترتیب کتلت ها در هنگام یخ زدن به هم نمی چسبند. من همیشه این کار را انجام میدهم و خیلی راحت به دست میآید. پتی یخ زده را به مدت 2 دقیقه در مایکروویو قرار دهید و سپس به دلخواه سرخ کنید، بپزید یا در هوا سرخ کنید. پختن قاچ های سیب زمینی در سرخ کن مناسب است. برای شروع فرآیند، حتما سرخکن خود را به مدت 5 دقیقه در دمای 220 درجه سانتیگراد یا 428 درجه فارنهایت گرم کنید.
غذای ساده با سیب زمینی
شما زرادخانه ای از نسخه های مختلف، آماده و بدون هیچ زحمتی آماده سازی در اختیار دارید. از آنجایی که امکانات بی پایان است، راه دیگر تبدیل سیب زمینی یخ زده به یک سالاد سیب زمینی کلاسیک است. پس از ذوب شدن و آماده شدن برای طبخ، چندین گزینه برای نحوه استفاده از آنها دارید. هر کتلت را با احتیاط ابتدا در مخلوط تخم مرغ و سپس داخل آرد سوخاری فرو کنید و سطح آن را کاملا بپوشانید. نسبت به وان های پلاستیکی که در آن آب یخ می زند، ایمن تر و با کیفیت تر است و باعث می شود غذای شما خیس و به طور بالقوه برای خوردن ناامن باشد.
طرز تهیه کوکو سیب زمینی خوشمزه
اگر از انجماد دوباره گرم میشوید، پوره را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود، سپس حرارت را زیاد کنید و بپزید تا داغ شود و در حین حرکت هم بزنید. لازم نیست سیب زمینی ها را قبل از پختن یخ زدایی کنید. اگر ترجیح می دهید پوره را آب کنید، به سادگی آن را یک شب در یخچال بگذارید. ما توصیه نمی کنیم سیب زمینی پخته شده یا چیپس را قبل از پختن آب کنید. برای کوتاهتر کردن زمان انتظار، میتوانید سیبزمینیهای یخزده را حدود 30 دقیقه یا با استفاده از چرخه یخزدایی مایکروویو بپزید. اگر قبل از انجماد پخته شوند، سیب زمینی ها نیز در طول فرآیند سفید نمی شوند، به این معنی که می توانید از سیب زمینی ها هم از نظر طعم و هم از نظر ظاهری لذت ببرید.
سرخ کردنی های خود را در فر بپزید تا قهوه ای طلایی روشن شوند. اجازه دهید این چیپس ها کاملا خنک شوند قبل از اینکه آنها را در کیسه ای دربسته قرار دهید و در یخچال بگذارید. قبل از شروع فرآیند انجماد، مطمئن شوید که پوره سیب زمینی کاملا سرد است.
سوم، در نظر بگیرید که چه مقدار مواد غذایی برای فریز کردن نیاز دارید. سیب زمینی نشاسته ای با سایر سبزیجات، آب و ادویه جات ترکیب می شود تا یک غذای گرم و خوشمزه درست شود. اکثر مردم این دستور را با نام آلو کوته هندی می شناسند. وقتی باید از شبهای حنوکا با خانواده و مهمانان لذت ببرید، نمیخواهید بالای تابه بایستید؟ می توانید لاتکس را زودتر یا زودتر از موعد آماده کنید و آن را فریز کنید.
سیب زمینی ها را بعد از خنک شدن کامل از آبکش رد کنید تا آب آن ها گرفته شود. پس از آبکشی آنها را به صورت یک لایه روی دستمال آشپزخانه قرار دهید. با دستمال کاغذی بکشید تا رطوبت اضافی جذب شود. در اینجا همه چیزهایی است که باید در مورد انجماد کامل، مکعبی، پوره شده، سیب زمینی سرخ کرده و پوره سیب زمینی بدانید.
طرز تهیه کوکو سیب زمینی یوتیوب